Technikai megjegyzés: Ha az oldalon található hanganyagokat az adott napon egy adott időintervallumban már túlságosan sokan hallgatták meg, az egyes hanganyagok nem indulnak el, tehát csak később, vagy a következő napon lehet őket lejátszani. Aki mégis kíváncsi az egyes felvételekre, a kiadvány egész hanganyagát le tudja tölteni a főoldalról.

a tanítványi láncolat irodalmi klubról

Szinay Balázs
A tanítványi láncolat irodalmi klub 2009 októberében jött létre. Azért hoztam létre ezt az oldalt, mert fontosnak tartom egy olyan közösség kialakítását, melyben a különféle művészeti területeken tevékenykedő tehetségek bemutatkozhatnak, megoszthatják egymással és a szélesebb közönséggel műveiket, véleményüket a művészetről. A szerzők szerőzi sikerélményét, munkájuk elismerését az oldal pályázatok útján kívánja támogatni. A kiemelkedő munkákat publikáló és aktív szerzők kiemelt szereplési lehetőséghez jutnak folyóiratunkban  és antológiáinkban. Ehhez az oldalhoz annak érdemes csatlakoznia, aki valóban kedveli az irodalmat és hajlandó fejlődni, kritikát írni mások számára és azt elfogadni másoktól. Aki egyetért a fenti törekvéssel és részt szeretne venni az oldal életében, csatlakozzon!
A részvételhez regisztrálni nem kötelező. Írást beküldeni, hozzászólni regisztráció nélkül is lehet. Bővebben információ az oldalról és az oldal használatáról a Tudni illik! menüben található! Amennyiben szeretnél jobban megismerkedni a felhasználókkal, vagyis fórumozni, chatelni, magánleveleket küldeni, az oldal hírleveleiben részesülni, csatlakozz közösségi oldalunkhoz!

A klub nevéről:
Maga a „tanítványi láncolat” számomra arra utal, hogy az életben minden kapcsolatunknak van valamifajta tanítás-tanulás jellege. Minden társas interakcióban tanítunk és tanulunk is. Ebből fakadóan az emberi kapcsolatok hálózata tulajdonképpen egy tanítványi láncolatra hasonlít, ahol hol mesterek, hol tanítványok vagyunk és melyben a legfőbb tanítás a szeretet. A klubban a művészi összefogást jelképezi. A klub oldala eredetileg angol nyelvű volt így ne csodálkozz, ha helyenként találkozol angol szövegekkel is. Ami lehetett, magyarosítva lett. Amennyiben nem értesz valamit, nyugodtan kérdezd a többiket!

Szinay Balázs